Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Звіт про виконання депутатських повноважень депутата Зеленопідської ОТГ восьмого скликання Халімон Віктора Євгеновича за 2021 рік

Дата: 26.01.2022 15:42
Кількість переглядів: 147

       Відповідно до статті 16 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, депутат зобов’язаний звітувати перед виборцями про свою роботу не рідше одного разу на рік.

    Я був обраний депутатом до Зеленопідської сільської територіальної громади у  2020 році.

    З моменту обрання мене депутатом Зеленопідської ОТГ взяв участь у 22 сесійних засіданнях.

    Як депутат ради беру участь у роботі постійної депутатської комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики. На установчій сесії був обраний головою вищезазначеної комісії. До складу комісії , разом зі мною , обрано 5 депутатів   Зеленопідської ОТГ.     

    Моя діяльність, як депутата Зеленопідсьеої ОТГ, спрямована на захист інтересів  мешканців нашої громади і, в першу чергу  жителів села Петропавлівка, виконання їх доручень у межах депутатських повноважень.

    Як голова комісії постійно приймаю участь у засіданнях, беру участь в обговоренні нагальних питань, заздалегідь зна­йомлюся з матеріалами,  які виносяться на розгляд  сесій депу­татів нашої громади.

    Засідання комісії з бюджету постійно проводяться перед пленарними засіданнями. Приємно, що до складу комісії потрапили такі депутати як Пукшин В.К., Гриб С.Ю., Підкова Є.В., Светловська Р.В., які з відповідальністю відносяться до наданих їм повноважень та завжди приймають участь у засіданнях постійної комісії з бюджету. Проекти рішень, перед  винесенням на розгляд ради, ґрунтовно готуються і  пропонуються  комісією для прийняття на сесії в результаті конструктивних дискусій, детального аналізу, обговорень.

     Протягом звітного періоду було проведено двадцять дві сесії, найбільша кількість рішень, які приймалися радою, стосуються земельних питань.

     Найбільшим випробуванням для мене  було прийняття бюджету на 2021 рік, оскільки більше уваги треба було приділити новим приєднаним до громади сільським радам .

     На початку 2021 року при Зеленопідській ОТГ був створений фінансовий відділ , який очолила Наталія Радикоп. Приємно , що вона нас підтримує як спеціаліст у своїй галузі і завжди надає нам  допомогу в питаннях фінансування прийнятих радою програм. Майже на кожній сесії розглядалися питання бюджету громади: внесення змін, виконання, виділення коштів тощо. 

     При ухваленні рішень на сесіях завжди враховую думку виборців і користь від цих рішень для життє­діяльності громади, захисту інтересів громадян, підтримую і голосую за проекти рішень, які направлені на соціально-економічний, культурний розвиток та со­ціальний захист мешканців Зеленопідської територіальної громади.

 

    Як депутат громади постійно спілкуюся з виборцями, завжди відкритий до спілкування та в межах своєї компетенції допомагаю вирішити проблеми виборців.

    У межах своїх депутатських повноважень завжди відкликаюся на звернення людей, ніколи не роз­кидаюся порожніми обіцянками.

    Проблемні питання на моєму виборчому окрузі носять поточний характер і вирішуються в міру їх виникнення.

    На звернення виборців реагую невідкладно. Для вирішення проблемних питань округу звертаюся до сільського голови та відповідних служб.

    Не залишаюсь осторонь проблем, що стосуються моїх виборців, мешканців с.Петропавлівка, а саме:

  • на прохання мешканців виділяю завжди транспорт для  загрузки та вивезення сміття  при наведенні порядку в населеному пункті.
  • у межах  своїх можливостей завжди допомагаю дитячому садку,  оскільки діти це наше майбутнє.
  • допомагаю коштами свого господарства будинку культури при проведенні культурних заходів до дня похилого віку, новорічних свят, дня села.
  •  виборцям, яким необхідно, складаю  характеристики,  акти обстежень, тощо.

   

     Особливо турбують мене питання  благоустрою території виборчого округу, тому я подав звернення з пропозиціями до програми соціально-економічного розвитку Зеленопідської ОТГ на 2022 рік . У звітному 2021 році  на окрузі вдалося вирішити мало проблем, але я маю надію , що у 2022 році зможу спрацювати краще. Моє звернення підтримала голова нашої громади, а тому за її підтримки заплановано на 2022 рік провести ямковий ремонт асфальтового покриття до села Петропавліка, встановити огорожу на новому кладовищі,  провести благоустрій біля пам’ятнику загиблому солдату.   

       

    Хочу запевнити,  що і надалі буду приділяти максимум уваги і свого часу у вирішенні найскладніших проблем моїх виборців і всієї Зеленопідської територіальної громади.

 

 

 

Депутат Зеленопідської ОТГ                          Халімон В.Є.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора