Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Кухарець В.Й.

Дата: 11.06.2021 11:26
Кількість переглядів: 147

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

від 04 червня 2021 року                № 470                                       с-ще Зелений Під

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства

гр. Кухарець В.Й.

 

Розглянувши клопотання гр. Кухарець Василя Йосиповича про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості), керуючись  статтями  12,  22,  33,  116,  118,  121,  122  Земельного кодексу України, статтями 19, 55 Закону України «Про землеустрій»,  Законом  України  «Про особисте селянське господарство», статтею  26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

1.Надати гр. КУХАРЕЦЬ Василю Йосиповичу дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебуває в його користуванні відповідно до державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-ХС №014303 від 20.12.1996 площею 1,8500 га на території Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради територіальної громади шляхом поділу земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 6523584000:04:001:0704.

2.Рекомендувати гр. КУХАРЕЦЬ Василю Йосиповичу замовити в землевпорядній організації виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та після погодження її у встановленому законодавством порядку, подати на розгляд чергової сесії сільської ради.

3.Попередити громадянина, зазначеного в пункті 1 цього рішення, про ризики фінансових втрат, пов’язаних з оформленням права власності, у разі не затвердження технічної документації у випадках, передбачених чинним законодавством.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                            Олена ПЕЛЕШОК

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора