Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Кушеленку С.В.

Дата: 11.06.2021 11:25
Кількість переглядів: 177

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

від 04 червня 2021 року                №  471                                          с-ще Зелений Під

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у власність гр. Кушеленку С.В.

 

Керуючись ст.ст. 12, 22, 33, 83, 116, 118,121, 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», статтею 26  Закону  України  «Про  місцеве самоврядування  в Україні», згідно рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати гр. КУШЕЛЕНКУ Сергію Володимировичу дозвіл  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,2900 га для ведення особистого селянського господарства шляхом поділу сформованої земельної ділянки з кадастровим номером 6523584500:02:001:0205 із земель сільськогосподарського призначення комунальної форми власності на території Семенівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради за межами населених пунктів.

2.Попередити громадянина, зазначеного в пункті 1 цього рішення, про ризики фінансових втрат, пов’язаних з оформленням права власності, у разі не затвердження технічної документації у випадках, передбачених чинним законодавством.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                             Олена ПЕЛЕШОК

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора