Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про відмову у наданні дозволу на розробку на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гізело О.М.

Дата: 11.06.2021 11:22
Кількість переглядів: 140

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

від 04 червня 2021 року              № 462                                       с-ще Зелений Під

 

Про відмову у наданні дозволу на розробку на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гізело О.М.

 

Розглянувши заяву гр. Гізело Олександра Миколайовича про надання дозволу  на розробку на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства за рахунок земельної ділянки з кадастровим номером 6523584000:04:001:0951 сільськогосподарського призначення, що розташована на території Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради територіальної громади за межами  населених пунктів, враховуючи розпорядження КМУ від 29.04.2020 року № 474-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Херсонської області», рішення IV сесії Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області VIII скликання від 07.12.2020 року № 48 «Про початок реорганізації Костогризівської сільської ради Каховського району Херсонської області, Семенівської сільської ради Каховського району, Херсонської області та Федорівської сільської ради Каховського району Херсонської області шляхом приєднання до Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області», беручи до уваги те, що у відповідності до опису меж сусідніх землекористувачів до вказаного місця розташування проекція запропонованої до відведення земельної ділянки накладаються на іншу земельну ділянку, що перебуває у користуванні гр. Шандру Василю Георгійовичу, відповідно до державного акту на право постійного користування серії ІІ-ХС № 014041, зареєстрованого в Книзі записів реєстрації державних актів на право  користування за № 41 від 04.03.1995 року, враховуючи невідповідність місця розташування об'єкта вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів, генеральних планів населених пунктів та іншої містобудівної документації, схем землеустрою, затверджених у встановленому законом порядку, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою, керуючись статтями 12, 118, 186 Земельного кодексу України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

          1. Відмовити гр. Гізело Олександру Миколайовичу у наданні дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,4500 га для ведення особистого селянського господарства території Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради за рахунок земельної ділянки з кадастровим номером 6523584000:04:001:0951 на підставі невідповідності місця розташування земельної ділянки п.5 ст. 116 Земельного кодексу України.          

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                         Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора