Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Литвинову М.А.

Дата: 11.06.2021 11:21
Кількість переглядів: 158

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

 від 04 червня 2021 року               № 472                                       с-ще Зелений Під

 

Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Литвинову М.А.

 

Керуючись ст.ст. 12, 22, 33, 83, 116, 118,121, 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», статтею 26  Закону  України  «Про  місцеве самоврядування  в Україні», згідно рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

          1. Відмовити гр. Литвинову Миколі Анатолійовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства території Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради за рахунок земельної ділянки з кадастровим номером 6523584000:01:001:0004 на підставі того, що дана земельна ділянка перебуває у державній власності і не входить до компетенції сільської ради щодо розпорядження нею відповідно до статті 12,122 Земельного кодексу України.

2. Рекомендувати гр. Литвинову Миколі Олександровичу повторно звернутись до Зеленопідської сільської ради із відповідною заявою після передачі визначеної земельної ділянки із земель державної власності в комунальну власність Зеленопідської сільської ради територіальної громади сільської ради в порядку встановленому статтею 117 Земельного кодексу України та реєстрації відповідного права в Державному реєстрі речових прав.              

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                         Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора