Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яковенко А.А.

Дата: 11.06.2021 11:19
Кількість переглядів: 164

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

  від 04 червня 2021 року              № 480                                       с-ще Зелений Під

 

Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яковенко А.А.

 

Розглянувши заяву гр. Яковенко Андрія Андрійовича про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земельної ділянки сільськогосподарського призначення, що розташована на території  Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради територіальної громади за межами  населених пунктів, графічний матеріал бажаного місця розташування земельної ділянки (кадастровий номер 6523584000:01:001:0004), керуючись ст.ст. 12, 118, 134 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 56 Закону України «Про землеустрій», статтею 26  Закону  України  «Про  місцеве самоврядування  в Україні»,  враховуючи розпорядження КМУ від 29.04.2020 року № 474-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Херсонської області», рішення IV сесії Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області VIII скликання від 07.12.2020 року № 48 «Про початок реорганізації Костогризівської сільської ради Каховського району Херсонської області, Семенівської сільської ради Каховського району, Херсонської області та Федорівської сільської ради Каховського району Херсонської області шляхом приєднання до Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області», згідно рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

          1. Відмовити гр. Яковенко Андрію Андрійовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства території Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради за рахунок земельної ділянки з кадастровим номером 6523584000:01:001:0004 на підставі невідповідності місця розташування об’єкта вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів, генеральних планів населених пунктів та іншої містобудівної документації, схем землеустрою і техніко-економічних обґрунтувань використання та охорони земель адміністративно-територіальних одиниць, проектів землеустрою щодо впорядкування територій населених пунктів, затверджених у встановленому законом порядку, та того факту що дана земельна ділянка перебуває у державній власності і не входить до компетенції сільської ради щодо розпорядження нею відповідно до статті 12,122 Земельного кодексу України.              

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                         Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора