Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про проведення інвентаризації земель (надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних земельних часток (паїв) на території Костогризівського старостинського округу)

Дата: 11.06.2021 11:19
Кількість переглядів: 855

 

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

від 04 червня 2021 року                № 483                                       с-ще Зелений Під

 

Про проведення інвентаризації земель (надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних земельних часток (паїв) на території Костогризівського старостинського округу)

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 122 Земельного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», ст. 57 Закону України «Про землеустрій», розглянувши клопотання ТОВ «Агрофірма «ГАВАН» Плюс» Вх№216 від 14.04.2021 року, згідно рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Провести інвентаризацію невитребуваних (нерозподілених) земель колишнього КСП «Богданівське» сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розташованих за межами населених пунктів Костогризівського старостинського округу орієнтовною площею 5,8 га шляхом складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації та подальшої передачі земельних ділянок в оренду.

2. Замовити у суб’єкта господарювання, який відповідно до Закону України «Про землеустрій» є розробником документації із землеустрою, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель.

3. Фінансування робіт із розробки технічної документації здійснити з місцевого бюджету, або джерел не заборонених законодавством.

4. Розроблену за результатами проведення інвентаризації земель документацію із землеустрою, яка погоджена в порядку, встановленим ст. 186 Земельного кодексу України подати на затвердження до Зеленопідської сільської ради.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                         Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора