Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність гр. Швець О.А.

Дата: 11.06.2021 11:18
Кількість переглядів: 102

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

від 04 червня 2021 року                № 479                                           с-ще Зелений Під

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність гр. Швець О.А.

 

Розглянувши  проект  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для оформлення права приватної власності на земельну ділянку для особистого селянського господарства на території Зеленопідської сільської ради,  керуючись  статтями  12,  22,  33, 83, 116,  118,  121,  122,  186   Земельного кодексу України, статтями 19, 50 Закону України «Про землеустрій»,  Законом  України  «Про особисте селянське господарство», статтею  26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою, сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства,  розташованої    на території Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області.

2. Передати гр. Швець Ользі Аркадіївні у власність земельну ділянку площею 2,0000 га (кадастровий номер 6523585500:07:001:1058) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення особистого селянського господарства що розташована за межами населених пунктів на території Зеленопідської сільської територіальної громади Херсонської області.

3.Рекомендувати гр. Швець Ользі Аркадіївні:

3.1. провести  реєстрацію права власності на земельну ділянку  відповідно до чинного законодавства;

3.2. земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням, з дотриманням вимог статей 91, 103 Земельного кодексу України, Закону України «Про особисте селянське господарство», встановлених обмежень та інших нормативно - правових актів;

3.3. здійснювати заходи щодо охорони родючості ґрунтів, передбачені статтею 37 Закону України «Про охорону земель».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                         Олена ПЕЛЕШОК

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора