Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Розсуждай С.П.

Дата: 11.06.2021 11:17
Кількість переглядів: 149

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

  від 04 червня 2021 року              № 476                                         с-ще Зелений Під

 

Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Розсуждай С.П.

 

Керуючись ст.ст. 12, 22, 33, 83, 116, 118,121, 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», статтею 26  Закону  України  «Про  місцеве самоврядування  в Україні», згідно рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради  

 

ВИРІШИЛА:

 

          1.Надати гр. РОЗСУЖДАЙ Світлані Петрівні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га із цільовим призначенням для ведення особистого селянського господарства (код КВЦПЗ 01.03) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності шляхом поділу земельної ділянки з кадастровим номером 6523584000:04:001:0043 за межами населених пунктів на території Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області.

2. Рекомендувати громадянину, зазначеному у п.1 даного рішення, замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у суб'єкта господарювання, юридичної особи, що має ліцензію на проведення робіт із землеустрою згідно із законом, у строки, що обумовлюються угодою сторін.

3. Виготовлений та погоджений у встановленому законом порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на розгляд та затвердження сесії Зеленопідської сільської ради, згідно чинного законодавства.

4. Попередити громадянина, зазначеного в пункті 1 цього рішення, про ризики фінансових втрат, пов’язаних з оформленням права власності, у разі не затвердження землевпорядної документації у випадках, передбачених чинним законодавством.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                         Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора