Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва магазину та літнього майданчику гр. Батрак Л.С.

Дата: 11.06.2021 11:14
Кількість переглядів: 104

 

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

   сесії VIII скликання

від        2021 року                 №                                               с-ще Зелений Під

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва магазину та літнього майданчику

гр. Батрак Л.С.

 

Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Херсонська область, Зеленопідська сільська рада, с. Богданівка, вул. Центральна, буд. 17 відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12, 121, 122 Земельного кодексу України,  згідно рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) кадастровий номер 6523582700:03:001:0069, загальною площею 0,0297 га для будівництва магазину та літнього майданчику за адресою:  вул. Центральна, буд. 17, с. Богданівка, Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                         Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора