Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (безоплатно) для ведення особистого селянського господарства гр. Грузській Наталі Володимирівні

Дата: 11.06.2021 11:11
Кількість переглядів: 164

 

 

 

УКРАЇНА

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

територіальної громади

Херсонської області

 

  Р І Ш Е Н Н Я

ХІІ сесія сільської ради VIІІ скликання

 

Від 04 червня 2021 року                      № 490

    

Про надання дозволу на розробку проекту

землеустрою щодо відведення  земельної

ділянки у власність (безоплатно)

для ведення особистого селянського господарства

гр. Грузській Наталі Володимирівні

 

          Розглянувши заяву Грузської Наталі Володимирівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області, відповідно до ст.ст. 12, 19, 20, 33, 81, 116, 118, 121, 122 125, 126 Земельного кодексу України, ст.ст. 19, 25, 50 Закону України «Про землеустрій», враховуючи висновки постійної комісії сільської ради з питань житлово-комунаального господарства, містобудування , будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою, керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1.Надати Грузській Наталі Володимирівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,0000 га, за рахунок земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності кадастровий номер 6523585500:07:001:1084 на території Зеленопідської (колишньої Червоноперекопської) сільської ради територіальної громади Херсонської області.

2.Зобов’язати Грузську Наталю Володимирівну у місячний термін з дня прийняття даного рішення замовити проект землеустрою з організацією, яка має відповідний дозвіл (ліцензію) на виготовлення цих робіт.

3.Проект землеустрою надати на розгляд та затвердження сесії сільської   ради.

4.Попередити громадянина, ззначеного в пункті 1 цього рішення, про ризики фінансових втрат, пов’язаних з оформленням права власності, у разі не затвердження проекту землеустрою у випадках, передбачених чинним законодавством.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

Сільський голова                                                                            Олена ПЕЛЕШОК   

 

 

 

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора