Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про відмову у наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Дяченко В.Б.

Дата: 11.06.2021 11:08
Кількість переглядів: 121

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

 від 04 червня 2021 року                     № 467                                   с-ще Зелений Під

 

Про відмову у наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства

гр. Дяченко В.Б.

 

Розглянувши заяву гр. Дяченко Валентини Борисівни про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,0000 га що перебуває в її постійному користуванні згідно державного акту на право постійного користування землею серія ІІІ-ХС № 002013 зареєстрованого в книзі записів реєстрації на право постійного користування за №430 від 13.02.2002 року для ведення особистого селянського господарства та відповідно до пункту 34 статті 26 та частиною 1 статті 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст.ст. 12, 33, 79-1, 81, 110-112, 116, 118, 120, 121, 122, 126, 186, ст.ст. 26, 33 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні ", ст. ст. 19, 20, 25, 55 Закону України "Про землеустрій", враховуючи висновки та рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

1.Відмовити гр. Дяченко Валентині Борисівні у наданні дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства площею 2,0000 га на території Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради територіальної громади за межами населених пунктів у зв’язку з тим, що дана земельна ділянка перебуває у державній власності і не входить до компетенції сільської ради щодо розпорядження нею відповідно до статті 12,122 Земельного кодексу України.

2. Рекомендувати гр. Дяченко Валентині Борисівні повторно звернутись до Зеленопідської сільської ради із заявою щодо затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), після передачі визначеної земельної ділянки із земель державної власності в комунальну власність Зеленопідської сільської ради територіальної громади сільської ради в порядку встановленому статтею 117 Земельного кодексу України та реєстрації відповідного права комунальної власності в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                        Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора