Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про відмову у погодженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Присяжній О.В.

Дата: 11.06.2021 11:04
Кількість переглядів: 93

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІ сесії VIII скликання

від 04 червня 2021 року                № 494                                      с-ще Зелений Під

 

 

Про відмову у погодженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Присяжній О.В.

 

Розглянувши заяву та додаток до неї у вигляді примірника № 1 «Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Присяжній Ользі Вікторівні для ведення особистого селянського господарства загальною площею 1,4986 га за рахунок земель державної власності сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів на території Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради, враховуючи розпорядження КМУ від 29.04.2020 року № 474-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Херсонської області», рішення IV сесії Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області VIII скликання від 07.12.2020 року № 48 «Про початок реорганізації Костогризівської сільської ради Каховського району Херсонської області, Семенівської сільської ради Каховського району, Херсонської області та Федорівської сільської ради Каховського району Херсонської області шляхом приєднання до Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою, керуючись статтями 12, 118, 186 Земельного кодексу України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Відмовити гр. Присяжній Ользі Вікторівні в погодженні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки площею 1,4986 га для ведення особистого селянського господарства, що розташована на території Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області (за межами населених пунктів) на підставі невідповідності п.5 ст. 116 Земельного кодексу України.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

Сільський голова                                                                        Олена ПЕЛЕШОК

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора