Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про відмову щодо передачі в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) на території Костогризівського старостинського округу ТОВ «Агрофірма «ГАВАН» Плюс»

Дата: 11.06.2021 11:03
Кількість переглядів: 97

 

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

від 04 червня 2021 року                № 482                                       с-ще Зелений Під

 

Про відмову щодо передачі в оренду невитребуваних земельних часток (паїв) на території Костогризівського старостинського округу ТОВ «Агрофірма «ГАВАН» Плюс»

 

Розглянувши заяву директора ТОВ «Агрофірма «ГАВАН» Плюс» з клопотанням про передачу на умовах оренди земельних ділянок невитребуваних земельних часток (паїв) на території Костогризівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради, керуючись ст.ст. 12, 83 та розділом Х «Перехідних положень» Земельного кодексу України, ст. 287, 288 Податкового кодексу України, ст. 33 Закону України “Про оренду землі”, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, згідно рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради

 

 

 

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Відмовити у наданні в оренду ТОВ « Агрофірма «ГАВАН» Плюс» земельних ділянок (невитребуваних земельних часток (паїв)) за кадастровими номерами 6523582700:07:020:0001 площею 4,8867 га, 6523582700:07:020:0026 площею 2,4301 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що розташовані за межами населених пунктів на території Костогризівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області на підставі витребування вказаних ділянок у приватну власність відповідно до Указу Президента України від 08.08.1995 № 720/95 «Про порядок паювання земель, переданих у колективну власність сільськогосподарським підприємствам і організаціям».

 

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                         Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора