Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність гр. Кисельовій Л.Я.

Дата: 11.06.2021 11:02
Кількість переглядів: 72

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

від 04 червня 2021 року                № 492                                           с-ще Зелений Під

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність гр. Кисельовій Л.Я.

 

Керуючись статтями 12, 20, 40, 79-1, 83, 118, 119, 120, 121, 122 Земельного кодексу України, статтями 25, 55 Закону України «Про землеустрій», враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою, сесія сільської ради сесія сільської ради:

 

ВИРІШИЛА:

       

 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка знаходиться в користуванні гр. Кисельової Лариси Ярославівни, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,1360 га, розташованої за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Семенівка, вулиця Садова, 26, на землях житлової та громадської забудови (код КВЦПЗ 02.01).

        2. Передати у приватну власність земельну ділянку гр. Кисельовій Ларисі Ярославівні, загальною площею 0,1360 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на землях житлової та громадської забудови, розташовану за адресою: Херсонська область, Каховський район, с. Семенівка, вулиця Садова, 26, кадастровий номер: 6523584500:01:001:0130.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                         Олена ПЕЛЕШОК

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора