Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Грибу О.Б.

Дата: 11.06.2021 10:57
Кількість переглядів: 88

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

від 04 червня 2021 року              № 465                                       с-ще Зелений Під

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства

гр. Грибу О.Б.

 

Розглянувши заяву гр. Гриба Олега Богдановича про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) та відповідно до пункту 34 статті 26 та частиною 1 статті 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись статтями 12, 22, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, ст.5 Закону України «Про особисте селянське господарство», згідно з наказом Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області № 4298-СГ від 05.12.2018 року  «Про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну власність», враховуючи висновки та рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

1.Надати гр. ГРИБУ ОЛЕГУ БОГДАНОВИЧУ дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебуває в його користуванні відповідно до державного акту на право постійного користування землею серії ІV-ХС № 000386, зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею від 25.07.1997 за № 119 від 12.02.2001 площею 0,2900 га на території Семенівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради територіальної громади шляхом поділу земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 6523584500:02:001:0176.

2.Рекомендувати гр.  ГРИБУ ОЛЕГУ БОГДАНОВИЧУ  замовити в землевпорядній організації виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та після погодження її у встановленому законодавством порядку, подати на розгляд чергової сесії сільської ради.

3.Попередити громадянина, зазначеного в пункті 1 цього рішення, про ризики фінансових втрат, пов’язаних з оформленням права власності, у разі не затвердження технічної документації у випадках, передбачених чинним законодавством.3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                        Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора