Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під господарськими будівлями і дворами комунальної власності (колишнього ВАТ «Черовний Перекоп») сільськогосподарського призначення Зеленопідської сільсь

Дата: 11.06.2021 10:56
Кількість переглядів: 222

 

 

 

УКРАЇНА

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

територіальної громади

Херсонської області

 

РІШЕННЯ

ХІІ сесії сільської ради VІІІ скликання

________________________________________________________________

      Від 04 червня 2021 року                      489

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під господарськими будівлями і дворами комунальної власності (колишнього ВАТ «Черовний Перекоп») сільськогосподарського призначення Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області, орієнтовною площею 21,0600 га під господарськими будівлями і дворами за адресою Херсонська область Каховський район, Зеленопідська (колишня Червоноперекопська) сільська рада.

 

       З метою забезпечення ведення Державного земельного кадастру, здійснення контродю за використанням та охороною земель, куруючись п.2  та п. 9 постанов Кабінету Міністрів України від 23.05.2021 року № 513 «Про затвердження порядку проведення інвентаризації земель», статтей 12, 79-1, пункту «б» статті 83 Земельного Кодексу України, ст.. 35  Закону України « Про землеустрій», ст.. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,   у зв’язку з набуттям чинності Закону України № 2498 – VІІІ « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питань колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні», враховуючи  рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою сесія  сільської ради

 

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під господарськими будівлями і дворами для формування земельної ділянки на території Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області (біля с. Подівка) із земель колективної власності колишнього ВАТ «Червоний Перекоп» орієнтовною площею 21,0600 га, контур 35/3 – 3,1500 га, 41/9 – 17,9100 га.
  2. Сільському голові Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок у суб’єкта господарювання, що має ліцензію на здійснення даного виду робіт.
  3. Виготовлену технічну документацію подати на розгляд, та затвердження в порядку передбаченому чинним законодавством.
  4. Фінансування робіт із розробки технічної документації здійснити з місцевого бюджету, або джерел незаборонених законодавством.
  5. Контроль за виконанням цьогорішенняпокласти на постійнукомісію з питаньжитлово-комунальногогосподарства, містобудування, будівництва, земельнихвідносин, охорониприроди та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                             Олена ПЕЛЕШОК

                                                                                                        

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора