Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бевзюк М.В.

Дата: 11.06.2021 10:52
Кількість переглядів: 106

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

 від 04 червня 2021 року                № 460                                 с-ще Зелений Під

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр.  Бевзюк М.В.

 

Відповідно до статей Закону України  "Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись статтями 12, 81, 118, 122, 125, 126 пунктами  16, 17, 21 розділу Х Перехідних положень Земельного кодексу України, статтями  25, 55 Закону України  «Про землеустрій», статтями  2, 3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)»,  враховуючи Указ Президента України  від 03 грудня 1999 року № 1529 “Про невідкладні заходи щодо прискорення реформування аграрного сектора економіки“, враховуючи сертифікат на право на земельну частку (пай) серії ХС № 0115104 від 07.09.1999 року № 597 із земель колективної власності КСП ім. Рози Люксембург, розглянувши заяву гр. Бевзюк Миколи Володимировича від 13 квітня 2021 року Вх№80, враховуючи висновки та рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати гр. БЕВЗЮКУ МИКОЛІ ВОЛОДИМИРОВИЧУ дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (встановлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) площею 9,16 умовних кадастрових гектарів для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення колективної власності  колишнього КСП ім. Рози Люксембург, що розташована на території Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області за межами населених пунктів, ділянка № 26/24.

2. Рекомендувати гр. БЕВЗЮКУ МИКОЛІ ВОЛОДИМИРОВИЧУ  замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у суб’єктів господарювання, що є виконавцями робіт із землеустрою та подати на розгляд та затвердження до Зеленопідської сільської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                        Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

 

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора