Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Сподарику І.Ю.

Дата: 11.06.2021 10:51
Кількість переглядів: 131

 

 

ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

  ХІІ сесії VIII скликання

від 04 червня 2021 року                № 477                                           с-ще Зелений Під

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства

гр. Сподарику І.Ю.

 

Відповідно до пункту 34 статті 26 та частиною 1 статті 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись статтями 12, 22, 83, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, ст.5 Закону України «Про особисте селянське господарство», враховуючи висновки та рекомендацій постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою,  сесія  сільської ради

 

ВИРІШИЛА:

1.Надати гр. СПОДАРИКУ Івану Юлійовичу дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебуває в його користуванні відповідно до державного акту на право постійного користування землею серії ІІ-ХС № 014110 від 04.03.1995 площею 1,8000 га на території Федорівського старостинського округу Зеленопідської сільської ради територіальної громади за рахунок земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 6523584000:04:001:0742.

2.Рекомендувати гр. СПОДАРИКУ Івану Юлійовичу замовити в землевпорядній організації виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та після погодження її у встановленому законодавством порядку, подати на розгляд чергової сесії сільської ради.

3.Попередити громадянина, зазначеного в пункті 1 цього рішення, про ризики фінансових втрат, пов’язаних з оформленням права власності, у разі не затвердження технічної документації у випадках, передбачених чинним законодавством.

4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи та благоустрою.

 

 

Сільський голова                                                                        Олена ПЕЛЕШОК

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора