Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про впровадження додаткових обмежувальних заходів на території Зеленопідської сільської ради

Дата: 17.03.2021 22:25
Кількість переглядів: 124

 

   

 ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови

17.03.2021 року                                                                             № 66

 

Про впровадження додаткових обмежувальних

заходів  на території Зеленопідської сільської ради

 

                З метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції на території  Зеленопідської сільської ради, з урахуванням ймовірного розвитку складної епідемічної ситуації, відповідно до протоколу № 12 засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16.03.2021 року та протоколу № 6 засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17.03.2021 року, керуючись підпунктом 20  пункту 4  статті 42  Закону  України «Про  місцеве  самоврядування в Україні»:

 

1.   Впровадити додаткові обмежувальні заходи в закладах освіти Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області.  Відділу освіти, культури, молоді та спорту Зеленопідської сільської ради:

1.1. Перевести з 18 березня по 03 квітня 2021 року (без урахування канікулярного періоду) на дистанційне навчання учнів 5 – 10 класів закладів загальної середньої освіти.

1.2. Забезпечити освітній процес із використанням технологій дистанційного навчання у закладах позашкільної освіти.

1.3. Забезпечити антисептичними засобами та засобами індивідуального захисту заклади дошкільної освіти, загальної середньої освіти – для учнів 1 – 4 та 11-х класів.

1.4. Застосовувати заборону відвідування закладів освіти здобувачами, якщо на самоізоляції через контакт з пацієнтом із підтвердженим COVID-19 перебуває понад 50% здобувачів освіти та персоналу закладу.

2. Центру надання інтегрованих соціальних послуг Зеленопідської сільської ради здійснювати забезпечення доставки  продуктів  харчування, ліків, предметів  першої  необхідності особам  похилого віку та малозахищеним верствам населення, які мають найбільший ризик настання летальних наслідків (згідно потреб  та договору про надання соціальних  послуг).

3. Заборонити стихійну торгівлю на території Зеленопідської сільської ради.

4. Керівникам структурних підрозділів Зеленопідської сільської ради обмежити  прийом громадян.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                                         Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора