Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Про упорядкування інформації на офіційному сайті Зеленопідської сільської ради

Дата: 12.02.2021 23:17
Кількість переглядів: 240

 

 ЗЕЛЕНОПІДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови

12.02.2021 року                                                                             № 28

Про упорядкування інформації на

офіційному сайті Зеленопідської сільської ради

 

         З метою упорядкування роботи щодо висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування у мережі Інтернет, відповідно до Законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», постанови Кабінету Міністрів України від 04 січня 2002 року №3 «Про порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади», керуючись ст. 25  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

         1. Затвердити порядок підготовки, подання та розміщення матеріалів, які опубліковуються на офіційному веб-сайті Зеленопідської сільської ради (далі Порядок), що додається.

         2. Встановити вимоги до матеріалів, які надаються  електронною поштою для розміщуються на офіційному веб-сайті Зеленопідської сільської ради, згідно з додатком 1. 

                3. Призначити керівників структурних підрозділів, відповідальними особами за якісну і своєчасну підготовку та подання належним чином оформлених матеріалів для їх висвітлення на офіційному веб-сайті Зеленопідської сільської ради згідно з вимогами, встановленими відповідним розпорядженням сільського голови.

         4. Призначити інспектора з кадрової діяльності особою, яка несе відповідальність за своєчасне  висвітлення інформації  на офіційному веб-сайті Зеленопідської сільської ради згідно з вимогами, встановленими відповідним розпорядженням сільського голови.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Сільський голова                            Олена ПЕЛЕШОК

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядженням сільського голови

Зеленопідської сільської ради

від 12.02.2021 №28

 

ПОРЯДОК
підготовки, подання та висвітлення матеріалів на офіційному веб-сайті Зеленопідської сільської ради

         1. Матеріали які висвітлюються на офіційному веб-сайті повинні бути:

- актуальними і змістовними;

- з фотографіями;

- українською мовою, а також англійською (за потреби);

- без орфографічних, пунктуаційних і стилістичних помилок;

- погоджені керівником структурного підрозділу або відповідальним за даний напрямок роботи працівником (далі - відповідальні особи).  

         2. Підготовлені матеріали надсилаються на електронну пошту інспектра з кадрової діяльності (cperekop@ukr.net) працівником, який відповідає за підготовку інформаційних матеріалів. У рядку "Тема електронного листа" обов'язково зазначається вид інформації (новини, аналітичні довідки тощо). Інформацію про заходи надсилати в день їх проведення.

         3. Надаючи інформаційні матеріали інспектору з кадрової діяльності слід враховувати зміст інформації та перевіряти її на відповідність статтям 6 - 10 Закону України "Про доступ до публічної інформації" (упевнитися, що ця інформація не є конфіденційною, таємною, службовою тощо).

         4. Інспектор з кадрової діяльності розміщує матеріали на офіційному веб-сайті територіальної громади.

         5. Керівники структурних підрозділів територіальної громади та її апарату систематично аналізують стан наповнення відповідних розділів інформаційними матеріалами, оперативно забезпечуючи їх оновлення та вилучення неактуальної інформації з веб-сайту територіальної громади.

 

 

 Секретар ради                                      Тетяна ІВАНЮК

 

 

Додаток 

до розпорядженням сільського 

голови Зеленопідської сільської ради від 12.02.2021 №28

 

ВИМОГИ
до матеріалів, які надаються  електронною поштою
   


 1. Текстові матеріали подаються у форматі Word (типи текстових файлів - *.DOC, *.RTF) і можуть містити текст, графічні зображення, таблиці, сформовані засобами Word. Документи не можуть містити блоків, що були сформовані іншими програмами. Шрифт - Times New Roman, розмір 12.

 2. Таблиці та бази даних подаються у вигляді документів Excel, у форматах *.XLS(X), *.CSV і можуть містити текст, графічні зображення, сформовані засобами Excel. Документи не можуть містити блоки, що були сформовані іншими програмами. Шрифт - Times New Roman, розмір 12.

 3. Скановані текстові матеріали, таблиці подаються в форматі *.PDF.

 4. Архівні дані подаються в форматах *.ZIP, *.7z.

 5. Графічні зображення подаються в електронному вигляді окремим файлом типу *.JPG або *.GIF, *.PNG 300 пікселів на дюйм. Максимальна ширина зображення 700 пікселів.

6. Логотипи, символіка, графіки надаються у векторних форматах - *.WMF, *.CDR, схеми - *.VSD.

7. Назви файлів наводяться латинськими літерами.

8. Інформація, призначена для розміщення на веб-сайті, підлягає літературному редагуванню.

9. Інформація повинна подаватись українською мовою.

 

Секретар ради                                        Тетяна ІВАНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора