Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Додаток 1

Дата: 12.02.2021 11:38
Кількість переглядів: 424

ЗАХОДИ

На  виконання Програми Забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  та осіб з їх числа на території Зеленопідської громади на 2021-2023 роки шляхом придбання його за кошти сільського  бюджету підготовлено Службою  у справах дітей Зеленопідської  сільської  ради.

 

1. Постійно здійснювати моніторинг серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яким виповниться 18 років, і які не забезпечені житлом.

Служба у справах дітей

Постійно.

 

2. Встановлювати факт наявності житла у сім'ях, де проживали діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, до набуття ними правового статусу.

                                                                                                                Служба у справах дітей

                                                                                                                                      Постійно.

3. Приймати рішення органу опіки та піклування про згоду на відчуження   житла від імені дітей; здійснювати контроль за дотриманням прав та законних інтересів дітей при відчуженні жилих приміщень, купівлі нового

житла з урахуванням оформлення дітей співвласниками.

       Виконавчий комітет сільської ради, комісія з питань

       захисту прав дитини, служба у справах дітей.                                                                              Постійно.

4.Своєчасно вносити клопотання на розгляд виконавчого комітету сільської ради щодо взяття дитини – сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, яка досягла 16 – річного віку та у якої відсутнє житло, яке належить їй на праві власності або якщо повернення до нього неможливе,  на облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов поза чергою.

                                                                                                                         

 

Служба у справах дітей

Постійно

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора