Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

У Зеленопідській громаді розпочав свою роботу відділ освіти, культури , молоді та спорту!

Дата: 04.02.2021 09:07
Кількість переглядів: 180

У  Зеленопідській громаді розпочав свою роботу  відділ освіти, культури , молоді та спорту!

         З метою забезпечення  на території Зеленопідської сільської ради повноважень у сфері  освіти на належному рівні , враховуючі висновок постійної комісії  з питань освіти  , культури , молоді, фізкультури, молоді фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту , керуючись частинами 1 та 2 статті 11, пунктом  6 частини 1 статті 26, статтями 321,54 та 59 Закону України  « Про місцеве самоврядування в України» , сільська рада рішенням V сесії  VІІІ скликання  від 24 грудня2020 року №102  було вирішено відкрити та невідкладно розпочати роботу відділу освіти , культури , молоді та спорту Зеленопідської сільської ради територіальної громади Херсонської області. Згідно положення відділу до його штату увійшли  11 спеціалістів:

  • Начальник відділу
  • Спеціаліст ІІ категорії з питань культури, молоді та спорту та з питань позашкільної освіти
  • Спеціаліст І категорії з питань освіти
  • Спеціаліст з юридичних питань.
  •  Спеціаліст ІІ категорії з бухгалтерського обліку (3 посади).
  • Головний бухгалтер.
  • Спеціаліст ІІ з питань дошкільної освіти .

У підпорядкування відділу  увійшло 7  загальноосвітні школи, 7 дитячих садочків, 11 закладів культури клубного типу, 9 бібліотек та з спорткомплекси .

          Кожного дня спеціалісти відділу на чолі з керівником прикладають неабиякі зусилля для негайного вирішення нагальних питань та проблем функціонування підпорядкованих закладів. Відтак вже налагоджено харчування у всіх дитячих садочках.  Всі працівники отримують заробітну плату згідно чинного законодавства. Ведеться повсякденна робота з питань передачі майна у власність  відділу .

        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора