Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

У Червоноперекопській школі відбулося свято «Шевченко – це народ, і як народ він буде вічно жити»

Дата: 10.10.2019 23:00
Кількість переглядів: 689

10 жовтня у Червоноперекопському ЗЗСО відбулося свято «Шевченко – це народ, і як народ він буде вічно жити», приурочене Х Міжнародному мовно - літературному конкурсі учнівської та студентської молоді ім. Т.Шевченка.

Зі вступним словом до здобувачів освіти звернулася вчителька української мови та літератури Буряк О.О., після чого було переглянуто й обговорено відеофільм « З життєпису митця ».

Учитель української мови та літератури Буряк Н.В. прокоментувала основні віхи життєвого шляху поета. На святі учні читали вірші про

Т.Г. Шевченка, демонстрували акторську майстерність під час інсценізації уривку «Дитинство Тараса» (класний керівник Чуйко Н.М.).

Бібліотекар Бондар Л.А. ознайомила школярів із різними виданнями «Кобзаря», із творами автора. У рубриці «Шевченко – художник» демонстрували репродукції картин «Автопортрет», «Катерина», «Циганка-ворожка».

Закінчився захід словами напуття учнівській молоді про шанобливе ставлення до творчої спадщини Т.Г. Шевченка, про Шевченків заповіт нащадкам любити народ і Україну.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора