Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Соціальний проект «КОПи» у Архангельськослобідській школі

Дата: 26.09.2019 18:15
Кількість переглядів: 368

З метою підвищення правосвідомості здобувачів освіти у рамках впровадження соціального проекту «КОПи» 26 вересня до Архангельськослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали дільничний офіцер поліції Сафонов В.А. та інспектор з ювенальної превенції капітан поліції ХарченкоД.О., які провели зі здобувачами освіти 5-7 класів практичне заняття.

Під час зустрічі правоохоронці збагатили знання дітей новою інформацією про дороги і Правила дорожнього руху, звернули увагу вихованців на те, що найбільше травмуються пішоходи у темну пору доби, коли знижується видимість. І для того, щоб бути помітним на дорозі, потрібно мати світловідбиваючі елементи на одязі, сумках або в руці і тоді водій зможе завчасно побачити пішохода й відповідно зреагувати; розповіли дітям, як правильно потрібно переходити дорогу.

Бібліотекар Панчук Наталя Іванівна разом зі здобувачами освіти поринула у казкову подорож країною Дорожнього руху. Соціальний педагог Стволова Г. Е. разом із учителем інформатики Клімковецькою М.В. провели з дітьми віртуальну гру «Чи знаєш ти правила дорожнього руху?». Школярі пригадали дорожні знаки та проаналізували різноманітні ситуації, які можуть трапитися на дорозі.

На завершення зустрічі дільничний офіцер зазначив, що власна безпека на дорозі залежить, насамперед, від неухильного виконання Правил дорожнього руху.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора