Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

«День безпеки» у Зеленопідській ОТГ

Дата: 25.09.2019 17:00
Кількість переглядів: 250

Поліція та рятувальники – за безпеку дітей!

Сьогодні в центрі Зеленопідської ОТГ було гамірно від дитячих голосів. Це поліцейські з рятувальниками об’єднали дошкільнят та першачків навколо профілактичного навчального заходу під назвою «День безпеки». Гості прибули на службових автомобілях, що викликало справжній захват у малечі.
Ювенальні поліцейські разом з працівниками групи реагування Каховського відділу поліції на свіжому повітрі навчали дітей основам безпечної поведінки на дорозі, а спеціалісти пожежної справи ДСНС застерігали хлопчиків і дівчат від необережного поводження з вогнем.

Малюки на практиці відчули себе пішоходами та водіями, під чітким контролем поліцейських вчилися регулювати, правильно переходити проїжджу частину, дізналися значення дорожніх знаків. А працівники Зеленопідської МПК розповіли дітям про небезпечні наслідки, пов'язані з пустощами із вогнем. В ігровій формі дітям роз’яснили основні причини пожеж, а також правила пожежної безпеки, яких слід дотримуватися, щоб уникнути біди. Також першачкам продемонстрували, як гасити полум'я за допомогою вогнегасника.

Після практичних уроків з Правил дорожнього руху та гасіння пожежі, діти посиділи в салоні поліцейського автомобіля та в кабіні автомобіля пожежників, наперебій фотографувалися біля техніки.

Також до заходу долучились працівники Зеленопідської амбулаторії.

- Про безпеку ми говоримо з дошкільнятами та учнями постійно - на позакласних заняттях та спеціальних заходах. Але коли перед дітьми виступають спеціалісти, ще й наочно демонструють спецтехніку, то корисна інформація запам'ятовується швидше і краще. Ініційований нами захід ми вирішили проводити у всіх районах області

- зазначає начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора