Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Тиждень протидії булінгу у Архангельськослобідській школі

Дата: 22.09.2019 08:00
Кількість переглядів: 367

У Архангельськослобідській школі психологічна служба провела тиждень протидії булінгу, який розпочався з лінійки «Вся правда про булінг». Практичний психолог, Стволова Г.Е., ознайомила школярів із поняттям, формами та ознаками булінгу.
Здобувачі освіти 7-9 класів взяли участь в анкетуванні «Насильство та його прояви в учнівському середовищі», школярі 1-4 класів створили малюнки на тему «Я вмію дружити». Учитель образотворчого мистецтва, Клімковецька М.В., провела бесіду серед учнів 5-6 класів на тему «STOP БУЛІНГ» та запропонувала дітям відтворити свої враження від почутого на малюнках.
Зі здобувачами освіти класоводи початкових класів поринули у світ тепла і людяності «Вчимося жити добрими людьми», а серед 5-9 класів класні керівники провели інформаційні години «Кібербулінг та засоби його подолання". У 8 класі практичний психолог провела практичне заняття, на якому ознайомила дітей з видами, ознаками та відповідальністю за булінг. Стволова Г.Е. провела тренінгове заняття «Профілактика булінгу в учнівському середовищі» з учнями 9 класу, метою якого було ознайомити учнів з поняттям, формами та структурою булінгу; намагалася виховати почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнала насильства; розвивала вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формувала навики відповідальної та безпечної поведінки в учнівському середовищі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора