Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Новий лікар-терапевт приступив до роботи

Дата: 19.08.2019 17:08
Кількість переглядів: 339

В амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Зелений Під приступив до роботи лікар-терапевт Молчанова Марія Юріївна. Тож, для якісного обслуговування мешканців громади, в нашій амбулаторії тепер працюють два терапевти та педіатр.

Якщо ви досі не підписали декларацію з лікарем – пояснимо, чому це варто зробити. Усі послуги первинної медичної допомоги, які надають сімейні лікарі, терапевти та педіатри, можна було отримати без декларації за місцем проживання до липня 2019 року включно. З серпня 2019 року отримати довідку в басейн чи провакцинуватися у дільничного лікаря стане неможливим: доведеться укласти декларацію або йти в заклад, де ці послуги надають платно.
Також з другої половини 2019 року потрапити до вузькопрофільного лікаря, наприклад, лора чи хірурга, і отримати безкоштовну послугу від нього без направлення буде неможливо. За таке звернення доведеться заплатити пацієнту.

Важливо: для отримання невідкладної допомоги можна звернутися у будь-який медичний заклад України. У критичних випадках варто викликати екстрену медичну допомогу, декларація на її надання не впливає.

10 запитань про сімейного лікаря та медреформу - https://www.the-village.com.ua/village/knowledge/health-knowledge/282419-10-zapitan-pro-simeynogo-likarya-ta-medreformu

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора