Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Закінчено спеціальну підготовку працівників місцевої пожежної команди та членів ДПО Зеленопідської ОТГ

Дата: 17.07.2019 19:51
Кількість переглядів: 410

Сьогодні у Зеленому Поді, після закінчення спеціальної підготовки, що тривала майже місяць, працівники місцевої пожежної команди та члени добровільної пожежної охорони здавали залік.
Екзамен складався з практичної та теоретичної частини. Спочатку пожежники повинні були підтвердити свій професійний рівень, продемонструвавши на практиці вміння швидко та ефективно діяти під час виникнення надзвичайних ситуацій та гасіння пожеж. Потім почалась теоретична частина, під час якої за обмежений час потрібно було в письмовій формі відповісти на питання з білетів. Всі працівники Зеленопідської МПК та добровольці склали іспит і отримали посвідчення про успішне проходження навчання та перевірки знань.

Серед гостей на заході були присутні заступник начальника Головного управління ДСНС України у Херсонській області Катерина Гаврилова, начальник Каховського МРУ ГУ ДСНС України у Херсонській області Ігор Берещенко.

Також сьогодні керівники державних установ, які працюють на території громади, та інші відповідальні особи пройшли навчання з пожежно-технічного мінімуму. ПТМ - це особливе профільне навчання осіб, трудова діяльність яких прямо або опосередковано пов'язана з підвищеною пожежною чи вибуховою небезпекою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора