Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Спеціальна підготовка працівників Зеленопідської МПК та членів добровільної пожежної охорони

Дата: 05.07.2019 14:43
Кількість переглядів: 387

У Зеленому Поді, за замовленням сільської ради, проходять спеціальну підготовку працівники місцевої пожежної команди та члени добровільної пожежної охорони. Тривалість навчання - 140 годин (4 тижні).

Навчальна програма складається з теоретичної та практичної частини. Заняття за теоретичною частиною проводяться педагогами навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Херсонської області.
Пракична підготовка проводиться у формі практичного виконання вправ із використанням пожежно-рятувальної техніки, пожежно-технічного обладнання та спорядження, відпрацювання прийомів надання потерпілим домедичної допомоги. Практична підготовка здійснюється фахівцями міського (районного) відділу ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Після закінчення курсу спеціальної підготовки проводиться залік. Особам, які опанували курс й успішно складуть залік, видається посвідчення.

Голова Зеленопідської сільської ради Галина Лобунько, яка нещодавно була в Польщі з навчальним візитом щодо функціонування підрозділів ДПО, поділилася з присутніми досвідом та враженнями. Було сформовано план дій щодо подальшого розвитку Зеленопідської МПК то співпраці з сусідніми населеними пунктами, які не входять до складу нашої ОТГ, але також потребують допомоги при пожежах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора