Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Свято обдарованості, креативу і таланту «Зірковий олімп» у Дмитрівській ЗОШ

Дата: 29.05.2019 21:00
Кількість переглядів: 414

29 травня 2019 року у Дмитрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято обдарованості, креативу і таланту «Зірковий олімп»
«Людина народжується не для того, щоб безвісти зникнути нікому невідомою порошиною, людина народжується для того, щоб залишити по собі слід вічний, людина залишає себе перш за все у людині. У цьому наше безсліддя. У цьому – вище щастя і сенс життя. Якщо ти хочеш залишитися у серці людському, виховай своїх дітей», - писав Василь Сухомлинський.
Тому, напевне, професія вчителя є справою благородною і вічною. Не одне покоління учнів проходить через серце кожного вчителя. Усі вчителі Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів намагаються розвинути й удосконалити здібності кожного учня. Вони вважають, що ні до чого не здатних дітей немає.
Кожна дитина розумна і талановита по-своєму. Тому під девізом «Кожна дитина талановита» проходить у закладі традиційне щорічне свято «Зірковий олімп».
І цей рік не став виключенням. Теплого травневого вечора зібрались : учні, батьки, вчителі, односельці для відзначення найталановитіших здобувачів освіти.
Свято пройшло в теплій приємній атмосфері. Хотілося б побажати учасникам свята та всім присутнім здоров’я і успіхів у всіх починаннях. Багатою буде наша земля, якщо ростуть на ній такі мудрі і добрі діти. Зростайте на втіху своїм батькам і нашій Україні!Дружня шкільна спільнота.
Ми ще і ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще велике бажання бачити свого учня, свою дитину успішною, потрібною людям і суспільству.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора