Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Провели благоустрій території територіальної громади

Дата: 04.04.2018 20:46
Кількість переглядів: 677

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На території населених пунктів громади ліквідован 9 стихійних несанкціонованих сміттєзвалищ та  упорядковано 5 санкціонованих сміттєзвалищ. Обсяг зібраних побутових відходів на несанкціонованих сміттєзвалищах становить понад 3 м3.

Прибрано дороги, вулиці та придорожні смуги загальною протяжністю 40,2 км. Благоустрій проводився на прилеглих територіях підприємств, установ та організацій громади. Упорядковано  стадіонів – 4, кладовищ – 11, територій біля пам’ятників, пам’ятних місць – 15, територій біля торгових точок – 22. Облаштовано автобусні зупинки.

Однак, проведена робота не змогла вирішити всіх проблем благоустрою населених пунктів громади. Перш за все не ліквідована причина засмічуваності населених пунктів та прилеглих територіях. У більшості сіл не діють схеми санітарної очистки населених пунктів. Не сформована і свідомість окремих членів суспільства на збереження та охорону навколишнього природного середовища, збереження естетичної привабливості окремих елементів благоустрою населених пунктів.

Дякуємо всім тим, хто прийняв участь у сьогоднішній толоці.

Заходи по підтримці належного санітарного стану на території громади будуть продовжуватись і надалі.

Джерело: Зеленопідська сільська рада територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора