Зеленопідська сільська рада
територіальної громади Херсонської області

Увага! Генеральне прибирання до Великодніх свят

Дата: 02.04.2018 15:00
Кількість переглядів: 332

Фото без опису

З метою покращення санітарного стану Зеленопідської територіальної горомаджи до Великодніх свят сільська рада вирішила, що загальносільські толоки відбудуться 4 і 5 квітня.

Протягом цих толок керівники та працівники різноманітних установ та підприємств (не залежно від форми власності) повинні навести лад на власних та закріплених за ними територіях, прибрати минулорічне листя, ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища, перекопати газони, побілити дерева та бордюри, підготуватись до посадки молодих дерев, декоративних кущів та квітів.

Комунальні підприємства також повинні почистити бордюри від сміття, привести до ладу мережі водопостачання. Також відповідальні працівники повинні прибрати усі кладовища, меморіальні комплекси.

Долучитись до прибирання громади повинні усі установи та організації, релігійні громади, політичні партії, громадські організації та небайдужі жителі сіл, що об’єдналися в одну велику і дружну сім’ю.

Також нагадуємо, що в Адміністративному кодексі є низка статей, які передбачають притягнення до відповідальності за порушення санітарного стану, що призводить до захаращення навколишнього середовища.

Джерело: Зеленопідська сільська рада територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора